Onthulling muurschildering

De onthulling op 2 mei van mijn muurschildering door burgemeester van Zaltbommmel, Pieter van Maaren. Op het signaal, de muziek van het Carillion, viel het doek. De muziek uit de tijd van Hugo de Groot werd gespeeld door Ru Stolk.

Ik had hier specifiek om gevraagd omdat het Carillion mij tijdens het werk op de hoge steiger meermaals had verrast en verblijd. Die dagen waaide het heel hard en regende het nogal eens. Als de muziek van de beiaardier dan, vanaf minstens deze hoogte, maar van elders in de stad, om mij heen zong, werd ik helemaal blij; een bijzondere belevenis.


Nu wetende hoeveel moeite de 80 jarige Ru Stolk moest doen om helemaal in zijn veel hogere torentje te klimmen en zich te installeren, ben ik hem des te meer zeer dankbaar voor zijn mooie spel tijdens de onthulling.


Karen de Bondt💫

Wil je Karen haar hele verhaal zien: Klik hier! 

Laat een reactie achter